Samarbejdspartnere

Samarbejde med Aalborg Universitet København

Boligøkonomisk Videncenter samarbejder med Aalborg Universitet København, forkortet AAU – Cph.  AAU – Cph er siden 2012 samlet i Sydhavnen i Nokias tidligere danske hovedkvarter. Her er indskrevet 2.100 studerende, 75 Ph.d studerende og 450 ansatte.

Samarbejde med DREAM-gruppen

​Institutionen Danish Rational Economic Agent Model er den uafhængige forskningsinstitution, som bl.a. står bag DREAM-modellen af den danske økonomi.

Samarbejdsaftale med SBi

Statens Byggeforskningsinstitut skaber forskningsbaseret viden der forbedrer byggeriet og det byggede miljø. Instituttet er en del af Aalborg Universitet.

Samarbejde med London School of Economics

London School of Economics and Political Science (LSE) er et særdeles anerkendt universitet, med speciale i de sociale videnskaber. Hele 16 Nobelsprismodtagere har haft tilknytning til universitetet.

Samarbejde med Danmarks Statistik

​Danmarks Statistik har siden 1850 været Danmarks officielle statistikbureau, og står blandt andet bag Statistikbanken, en webbaseret statistikdatabase med fri adgang, og Statistiks Årbog.

Samarbejde med Syddansk Universitet

Syddansk Universitet er danmarks tredje største universitet målt på antallet af studerende. Universitetet har campusser i Odense, Kolding, Esbjerg, Sønderborg, Slagelse og København.

Samarbejde med CEBR

CEBR er et uafhængigt forsknings- og analysecenter. Det blev stiftet i 1999 som en enhed i Erhvervsministeriet og flyttede i 2005 til CBS som en uafhængig enhed knyttet til Økonomisk Institut.

Samarbejde med University of Cambridge

​University of Cambridge er i den absolute verdenselite, hvad universiteter angår, og er blandt andet kendt for at have huset den moderne økonomis fader, John Maynard Keynes.

Samarbejde med Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er blandt verdens mest velrenomme­re­de ­universiteter, og huser i Institut for Økonomi omkring 140 videnskabelige medarbejdere foruden 70 ph.d.-studerende, hvoraf den ene finansieres gennem et af Boligøkonomisk Videncenters projekter.

BOLIGØKONOMISK VIDENCENTER
JARMERS PLADS 2
1551 KØBENHAVN V
Cookies     Realdania